Het volledige aanbod van Op Hondse wijze

Hoe kan ik jou en je opgroeiende hond helpen?

Voorkomen is altijd beter dan genezen. Vanuit die gedachtegang werk ik niet alleen in mijn dagelijks werk in de zorg, maar ook zeker tijdens het geven van mijn lessen binnen Op Hondse Wijze. Om die reden heb ik mijn gespecialiseerd in pups en jonge honden. Hoe begeleid je hen nu op een fijne, hondvriendelijke manier naar volwassenheid? Welke vaardigheden heb je daar als begeleider voor nodig en wat wil je je jonge hond leren zodat hij een gelukkig en fijn leven kan leiden?

Vanuit mijn eigen ervaring met mijn honden voegde ik hier na enkele jaren een specialisatie op het gebied van verlatingsangst aan toe. Omdat ik zelf  dagelijks ervaar wat de impact hiervan is op je normale leven, wil ik welzijnsgerichte baasjes dolgraag de handvatten geven om hiermee aan de slag te gaan. Het is ook zeker mogelijk om met jouw jonge hond aan de slag te gaan met een goede opbouw van het alleen thuis zijn!

Mijn aanbod is gericht op meerdere doelgroepen. Er is een deel voor puppybegeleiders en hun eigen pup. Dit aanbod is individueel en op maat, helemaal afgestemd op jouw pup. Daarnaast heb ik een aanbod voor fokkers bij wie welzijn en gezondheid hoog in het vaandel staan en die hun pupkopers graag iets willen meegeven op het gebied van positief en natuurlijk hondengedrag. Tot slot sta ik klaar voor baasjes met een hond met verlatingsangst die graag met een individueel maatwerktraject stappen willen maken rondom dit intense probleem. 

Twijfel je wat het best past bij jou en jouw jonge hond of nestje? Weet je wellicht niet zeker of jouw hond wel écht verlatingsangst heeft? Of heb je vragen over mij, mijn aanbod of mijn werkwijze? Neem gerust contact met me op.

Gratis e-book