Online of voor de groep

Lezing voor puppybaasjes

De weken voorafgaand aan de grote verhuizing zijn voor veel toekomstige puppy-begeleiders zo spannend als maar mogelijk is! Ze volgen hun kleine pup vol belangstelling in het nest en bestoken hopelijk hun fokker met de meest uiteenlopende vragen ter voorbereiding.

Hierin ondersteun ik jou als fokker graag! In een uitgebreide lezing geef ik ze een flinke rugzak vol kennis mee en beantwoord ik geduldig alle vragen. 

Op dit moment..

"Hoe geef ik mijn puppybaasjes het best alle informatie mee?"

Aanstaande puppybaasjes zitten vaak vol met vragen. Ze willen alles van je weten en vragen je het hemd van het lijf! Als fokker word jij hier ontzettend blij van. Je wil heel graag dat jouw toekomstige baasjes goed voorbereid zijn op de komst van hun nieuwe gezinslid. Ze zijn bij jou terecht gekomen omdat jouw visie ze aanspreekt en de informatie die jij ze gegeven hebt past bij hun plaatje van een goede fokker.

Maar soms ben je het overzicht ‘n beetje kwijt. Heb je dat ene gezin al verteld waarom jij tuigjes aanraadt? En weet dat andere gezin al welk boekje je adviseert om meer te leren over de lichaamstaal van honden? Naast de drukke taak van een nestje groot brengen, ben je soms even ‘t spoor bijster in alle informatie die je nog wilt verschaffen. 

Maar wat als...

Iedereen in 1x op de hoogte, da's handig!

Voor dit nestje besluit je het anders aan te pakken. In plaats van vele tientallen losse vragen te beantwoorden, vraag je mij om een uitgebreide puppylezing te geven. Ik kom langs op de puppyparty of geef de lezing online via Zoom. 

Tijdens de lezing geef ik jouw pupkopers een heleboel basisinformatie. Denk bijvoorbeeld aan kennis over lichaamstaal bij puppy’s, de noodzaak van een goed ritme en goede nachtrust, de juiste voeding en hoe ze veilig aan de slag kunnen met socialiseren. 

Hoe gaat we dit aanpakken?

Een beetje van mij, een beetje van jou

De lezing die ik ga geven, bestaat in de basis uit informatie die ik als puppycoach (en collega-fokker) essentieel vindt om te delen met jouw pupkopers. Je kunt hierbij bijvoorbeeld uitdenken aan uitleg over lichaamstaal, stress en emoties bij honden en de basisbehoeften van een opgroeiende pup op gebied van bijvoorbeeld voeding, slaap en sociaal contact. 

Het is zeker mogelijk om de lezing af te stemmen op jouw persoonlijke werkwijze, bijvoorbeeld door informatie toe te voegen over ras-typisch gedrag, bijzondere behoeften of door leefregels die jij adviseert in de lezing te verwerken. 

In zijn geheel is de lezing altijd gericht op het behouden en vergroten van welzijn van de pups, het versterken van de band tussen pup en begeleider en het creëren van een fijne, veilige leefomgeving. 

Hoe ziet zo'n lezing eruit?

Een snelle impressie van wat je qua thema’s kunt verwachten tijdens de lezing.
Klik de foto’s aan om de gehele slide te bekijken. 

Zij gingen jou voor..

Even praktisch..

Hoe werkt het precies?

Gaan wij samen aan de slag?

Het lijkt me ontzettend gaaf als ik jouw pups en pupkopers een goede start van hun gezamenlijk avontuur mag geven. Hieronder zie je de verschillende mogelijkheden wat betreft lezingen. Extra maatwerkopties zijn altijd bespreekbaar, neem hiervoor even contact met me op. 

Online lezing

€ 199,-

Maatwerk lezing

€ 329,-

Heb je vragen over dit aanbod? Stuur me gerust een berichtje!