Online puppywijsheid

Digitaal leren

Online Puppywijsheid

In de huidige tijd gaat steeds meer online, zo ook leren met en over jouw hond! Door elkaar regelmatig online te zien en spreken, kan ik jullie op afstand begeleiden bij de opvoeding van jullie pup of puber. Je kunt deelnemen aan een reeks lessen, bijvoorbeeld gericht op puppycoaching of ik geef een losse les, afgestemd op jouw huidige situatie. 

Multi-tasken tijdens de cursus

Tijdens een puppycursus leg ik veel uit en geef ik graag voorbeelden. Voor jou als baasje heel fijn, maar ook uitdagend omdat je moet multitasken. Je wilt immers jouw hond goed kunnen begeleiden en aandacht geven, maar je wilt ook luisteren en de informatie goed in je opnemen. Thuis krabbel je snel wat je je nog herinnert op een kladblok, maar de kern van het verhaal krijg je toch niet helder meer…

Gelukkig kan dat anders!

Leren vanuit je luie stoel

Online leren kan vele voordelen hebben voor je.
Denk bijvoorbeeld aan de volgende dingen:

Doe je met me mee?

Qua online leren zijn er meerdere mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een losse les, helemaal afgestemd op jouw behoefte of vraag. Ook zijn er mogelijkheden om een pakket aan online lessen te plannen, helemaal rondom één specifiek thema. Tot slot komen er met de tijd diverse masterclasses online waarin we een deep dive maken in één onderwerp. 

Losse online les

€ 147,-

Pakket rondom 1 thema

€ 197,-

Masterclasses

€ 297,-

Heb je vragen over dit aanbod? Stuur me gerust een berichtje!