Over Floortje

Floortje

Floortje is het oermoedertje van Jolly Doodles. Ze is geboren in 2014 en met haar is de droom van Jolly Doodles tot stand gekomen. Floortje is een grote mini van ongeveer 41 centimeter en ze heeft een caramelkleurige fleecevacht.

Floortje heeft in totaal 3x een nestje gekregen en is sinds 2018 met welverdiend pensioen. Ze woont bij mij samen met haar volwassen zoon Dex en geniet van onze vaste wandelingen door het bos of over het strand. 

De puppy's van Floortje

In 2016 werden de eerste pups van Floortje geboren. Ze kreeg in haar eerste nestje maar liefst 8 pups samen met Beer van Zaanse Doodles. Deze 8 pups kregen de nestnaam Forever First. 

In 2017 werden er 7 stoere knullen geboren, een heus mannennestje. In dit nestje zat onder andere mijn eigen reutje Dex en hij en zijn broers kregen de nestnaam Oh Boy Oh Boy!

Het laatste nestje van Floortje werd geboren in de zomer van 2018 en dit waren 5 mooie pupjes van Finn van DoDi Doodles. Uit dit nestje kwam Mila, de opvolger van Floortje. 

Recall - Circa 7 weeks old (11)

Leer Floortje wat beter kennen

Floortje was als pup een vrolijk, enthousiast en lekker actief hondje. We waren de kalme energie van onze Keira gewend, dus we moesten wel even wennen. Ze kreeg zelfs de bijnaam El Terror vanwege de manier waarop ze ons huis op stelten kon zetten!

Floortje is inmiddels 8 jaar oud, maar nog steeds even vrolijk en energiek. Ze wordt ontzettend blij van wandelen, maar ook van het spelen met een knuffel. Het liefst wil ze dat je ermee gooit, maar dan weet ze ook meteen van geen ophouden meer dus weet waar je aan begint.. 

Naast El Terror  staat Floortje inmiddels ook bekend onder de bijnamen Flondertje, Floorepoor, Heikblokje en Moeder Overste

Foto's van Floortje

In de onderstaande foto’s zie je Floortje van pup tot volwassen, heerlijk in haar element tijdens een wandeling en uiteraard in haar rol als moeder van haar prachtige pups.

De gezondheidstesten van Floortje

GegevensInformatie & uitslagen
Volledige naamMischa's Doodles Florence for Jolly Doodles "Floortje"
ALAEU-nummerALAEU-2812
WALA-nummerWALA00045623
Geboortedatum10-01-2014
DNA profiel VHL_ID H90413
Vachttype & - kleurFleece, caramel (bbee) - partidrager
Maat & schofthoogte42 centimeter - grote mini
DNA profiel VHL_ID H90413
HDOFA Good
EDOFA Normal
Patella'sVrij van luxatie
OogtestVrij via ECVO-test, meest recent op 13-03-2018
Improper Coat - ICVrij
Exercise Induced Collapse - EICDrager
PRA/PRCDVrij via ouders
Degeneratieve Myelopathie - DMVrij via test

Gratis e-book