Puppy Power

Subtitel van dienst

Puppy Power

Je pup een goede start geven is iets waar je een hondenleven lang van zult profiteren. Door vanaf het begin welzijn, natuurlijke behoeften en Honds gedrag te begrijpen en hoog in het vaandel te zetten, geef je je pup die start die hem verder brengt in zijn mooie hondenleven!

PERSOONLIJK EN PASSEND BIJ JOUW PUP

Puppy Power

Je pup een goede start geven is iets waar je een hondenleven lang van zult profiteren. Door vanaf het begin welzijn, natuurlijke behoeften en Honds gedrag te begrijpen en hoog in het vaandel te zetten, geef je je pup die start die hem verder brengt in zijn mooie hondenleven!

Waar je nu tegenaan loopt

"Ik ben ik, maar wie ben jij?"

Je pup is een week of 8 á 10, mogelijk iets ouder. Hij is net bij je komen wonen en samen staan jullie aan het begin van een leven samen. Via de fokker heb je vast al ‘n soort karakteromschrijving gekregen. Tijdens de bezoekjes aan het nest heb je misschien ook al een eigen beeld gevormd van hoe je denkt dat jouw pupje is. Maar nu hier in huis, zijn jij en je pup eigenlijk nog behoorlijke onbekenden voor elkaar! 

Je ziet een klein pluizenballetje met zijn eigen karaktertje, wensen en behoefte.  De pup staat nog aan het begin van zijn eigen ontwikkeling en is nog druk bezig om uit te vogelen wie hij eigenlijk is en wat de wereld om hem heen allemaal bevat. Een groot avontuur! Maar hoe kun je daar als kakelvers puppybaasje het best mee om gaan? Welke begeleiding heeft dit hummeltje nodig?

Beste maatjes voor het leven​

Hoe fijn zou het zijn als je het gedrag en de behoeften van jouw pupje steeds een beetje beter gaat begrijpen. Dat de blik in zijn ogen voor jou meteen duidelijk maakt wat hij je wilt vragen of vertellen? 

Het begrijpen van het gedrag en de behoeften van jouw pup kost tijd en aandacht, maar levert zoveel op voor jullie verdere leven samen. Met de juiste begeleiding is dit ook voor jullie binnen handbereik.

 

Ja, ook jij kan een expert worden voor jouw pup!

Mag ik jullie puppycoach zijn?

In persoonlijke, 1-op-1 lessen ga ik je stap voor stap leren hoe je het leven met je pup samen kunt inrichten. In de lessen houden we rekening met het karakter en het kunnen van jouw pup, maar ook maken we de lessen persoonlijk door te kijken wat er nodig is in jullie specifieke leefsituatie.

Het leren lezen van lichaamstaal, het begrijpen van natuurlijke behoeften en het in stand houden en vergroten van welzijn zijn de kernwaarden tijdens onze lessen samen. Hierdoor ga je jouw pup beter begrijpen en is er alle ruimte om een liefdevolle band op te bouwen samen.

 

Slow and steady wins the race

In de lessen werken we vanuit een positieve invalshoek met veel ruimte voor beloning en positieve ervaringen. We nemen de tijd voor de ontwikkeling van jouw pup en gaan niet voor de snelle quick fix. In mijn visie is jouw pup een onderdeel van jouw gezin en leven en zou gaan we hem ook benaderen en begeleiden.

Hoe ziet zo'n les eruit?

Beelden zeggen altijd meer dan woorden. Nu is het toevallig zo dat ik naast lessen geven ook graag foto’s maakt. Jouw pup komt nooit zonder een kiekje “van me af” 
Klik op de foto’s om ze beter te bekijken en om het bijschrift te lezen.

De toekomst voor jou en je pup

Door dit traject:

De praktische kant

Het lijkt me ontzettend leuk om met jullie samen aan de slag te gaan. Past mijn visie en werkwijze bij jou en wil jij graag aan de slag om een fijne begeleider voor jouw pup te worden?

 

Bekijk dan hieronder de praktische kant en mijn lespakketten. 

Puppy Power

€ 147,-

Puppy Power Plus

€ 197,-

Puppy Power Pro

€ 297,-

Heb je vragen over dit aanbod? Stuur me gerust een berichtje!